Close
 • Motor Shop

  Haluatko yrityksesi Nettivaraosa.comin palveluihin?

  Nettivaraosa.comin palveluissa saat yrityksesi tarjomille palveluilla näkyvyyttä. Käyttäjät voivat hakea palveluja tarkoilla hakukriteereillä, jolloin ilmoituksesi saa kohdennettua näkyvyyttä.

  Palveluissa saat kuvauksen palveluistasi, yrityksesi logon, yhteystiedot ja linkin omille kotisivuille. Nettiauton palvelut on maksullinen hakemisto, ota yhteys myyntiimme tarkemmista hintatiedoista. Laskutus tapahtuu etukäteen.

  Älä meitä usko, usko asiakkaitamme.

  Automaalit.net on Suomen suurin automaalien ja
  -tarvikkeiden verkkokauppa. Olemme olleet läsnä Nettix:n markkinapaikoissa niin jatkuvalla näkyvyydellä kuin kampanjaratkaisuilla.

  Tulosten ja myös palvelun perusteella voimme suositella Nettix:n markkinapaikkoja! Saat mitattavaa vastinetta rahallesi.
  - Osmo Korkiakoski, toimitusjohtaja

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Kerro meille yhteystietosi niin olemme yhteydessä.
  Soitamme sinulle mahdollisimman pian!

  Voit myös olla yhteydessä meihin!

  Perinteiset huolto- ja korjaustyöt, kuten jakohihnojen vaihto, moottoriremontit jne
  Perinteiset huolto- ja korjaustyöt, kuten jakohihnojen vaihto, moottoriremontit ja automaattivaihteistojen kunnostus onnistuvat merkkiin katsomatta. Soita ja kysy lisää 0400-649052 Kalevi!

  Autojen kunnostukseen ja korjaukseen keskittynyt yhden miehen yritys

  MotorShop on toiminut autojen parissa yli 20 vuotta.

  Perinteiset huolto- ja korjaustyöt, kuten jakohihnojen vaihto, moottoriremontit ja automaattivaihteistojen kunnostus onnistuvat merkkiin katsomatta. Meiltä myös renkaat ,vanteet ja rengastyöt henkilö ja pakettiautoihin. Mikäli päätoimelta jää aikaa, onnistuvat myös traktoreiden ja työkoneiden kunnostukset.

  MotorShop sijaitsee Kiteen keskustasta noin 30 kilometrin päässä, mutta asiakkaita palvellaan ympäri Suomen. Suurin osa asiakkaista tulee Keski-Suomen, Pohjois- ja Etelä-Karjalan alueelta.

  Erityisesti amerikanautoharrastajat ovat löytäneet MotorShopin. He saavatkin korjaamolla rautaansa kaiken tarvittavan: Moottorit, vaihteistot ja perät ym. ammattitaidolla kaikki kori ja tekniikka muutos ja entisöintityöt. myös maalaukset.

  Saat meiltä varaosat öljyt ja nesteet. Mm. Kendall Gulf Mag1 Lubegard tuotteet. Myös automaattivaihteisto osat ja suodattimet.

  Yrittäjä itse harrastaa kiihdytysajoja, joten tehopuoliakin voi tarvittaessa tarkistaa.

  Motor Shop
  Harkonjoentie 35
  82430 Kitee

  Matkapuhelin
  Anna sähköpostiisi lähetetty salasana alla olevaan kenttään.

  Sijainti

  Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettivaraosa.com
  mobiililaitteissa