Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

 • AUTOSIRAHAKSI.FI

  Haluatko yrityksesi Nettivaraosa.comin palveluihin?

  Nettivaraosa.comin palveluissa saat yrityksesi tarjomille palveluilla näkyvyyttä. Käyttäjät voivat hakea palveluja tarkoilla hakukriteereillä, jolloin ilmoituksesi saa kohdennettua näkyvyyttä.

  Palveluissa saat kuvauksen palveluistasi, yrityksesi logon, yhteystiedot ja linkin omille kotisivuille. Nettiauton palvelut on maksullinen hakemisto, ota yhteys myyntiimme tarkemmista hintatiedoista. Laskutus tapahtuu etukäteen.

  Älä meitä usko, usko asiakkaitamme.

  Automaalit.net on Suomen suurin automaalien ja
  -tarvikkeiden verkkokauppa. Olemme olleet läsnä NettiX:n markkinapaikoissa niin jatkuvalla näkyvyydellä kuin kampanjaratkaisuilla.

  Tulosten ja myös palvelun perusteella voimme suositella NettiX:n markkinapaikkoja! Saat mitattavaa vastinetta rahallesi.
  - Osmo Korkiakoski, toimitusjohtaja

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Kerro meille yhteystietosi niin olemme yhteydessä.
  Soitamme sinulle mahdollisimman pian!

  Voit myös olla yhteydessä meihin!

  24 h myös loppuvelan lunastus ja nouto
  Klikkaa oheista linkkiä ja täytä autosi tiedot

  Ostamme autosi reilulla kaupalla p. 0400-437915 TASOAUTOT OY / AUTOSIRAHAKSI.FI

  Täytä autosi tiedot kotisivullamme
  HELPOSTI
  www.autosirahaksi.fi

  Tai soita meille:

  0400 437 915
  0500 500 502

  Auton myyminen meille on helppoa, yksinkertaista ja luotettavaa. Rahat saat heti. Täytä lomake mukavasti omalta koneeltasi ja klikkaa se meille, tai soita meille. Paluupostina tai soittona saat saman tien arvion autosi hinnasta. Mitä rehellisemmin kerrot autostasi, sen tarkemmin hinta-arviomme pitää paikkansa. Lopullisen hinnan saat, kun olemme tarkastaneet autosi. Ostamme kaikenlaisia autoja, mutta emme katsastamattomia ja loppuun ajettuja kulkupelejä.

  Tarjoamme autostasi kilpailukykyisen hinnan ja vaivattoman kaupan. Kauppa on saman tien selvä ja rahat ovat tililläsi heti. Jos sinulla on aikaa, voit kierrellä eri autoliikkeissä kyselemässä tarjouksia, mutta kokemuksesta tiedämme että autokaupan ammattilaiset arvostavat autot samalle tasolle, markkinahintaan. Hyvästä autosta hyvä hinta ja runsaasti elämää nähneestä vastaavasti pienempi hinta.

  Meillä hoituvat kätevästi myös erilaiset rahoitusasiat. Jos tarvitset nopeasti rahaa sekä edelleen myös auton, saat meiltä rahan lisäksi edullisen vaihtoauton. Jos autolainasi ei ole lyhentynyt samaa tahtia autosi arvon laskemisen kanssa eli sinulla on autostasi ylivelkaa, saat meiltä edullisen rahoituksen loppulainalle. Jos velkaa on vähemmän kuin auton arvo, hoidamme loppuvelan rahoitusyhtiön kanssa ja maksamme loput rahana Sinulle.

  Tee se helpoksi - ota yhteyttä!


  Sijaitsemme osoitteessa:

  Linnanrakentajantie 6-8, 00880 Helsinki

  Toimiala

  Ostetaan autoja

  Muokkaa palvelua: AUTOSIRAHAKSI.FI

  Anna sähköpostiisi lähetetty salasana alla olevaan kenttään.
  Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettivaraosa.com
  mobiililaitteissa