Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
 • Tuumacid Oy

  Haluatko yrityksesi Nettivaraosa.comin palveluihin?

  Nettivaraosa.comin palveluissa saat yrityksesi tarjomille palveluilla näkyvyyttä. Käyttäjät voivat hakea palveluja tarkoilla hakukriteereillä, jolloin ilmoituksesi saa kohdennettua näkyvyyttä.

  Palveluissa saat kuvauksen palveluistasi, yrityksesi logon, yhteystiedot ja linkin omille kotisivuille. Nettiauton palvelut on maksullinen hakemisto, ota yhteys myyntiimme tarkemmista hintatiedoista. Laskutus tapahtuu etukäteen.

  Älä meitä usko, usko asiakkaitamme.

  Automaalit.net on Suomen suurin automaalien ja
  -tarvikkeiden verkkokauppa. Olemme olleet läsnä Nettix:n markkinapaikoissa niin jatkuvalla näkyvyydellä kuin kampanjaratkaisuilla.

  Tulosten ja myös palvelun perusteella voimme suositella Nettix:n markkinapaikkoja! Saat mitattavaa vastinetta rahallesi.
  - Osmo Korkiakoski, toimitusjohtaja

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Kerro meille yhteystietosi niin olemme yhteydessä.
  Soitamme sinulle mahdollisimman pian!

  Voit myös olla yhteydessä meihin!

  Big Bad Baer Brakes!
  Laadukkaat Baer -jarrujärjestelmät jenkkiautoihin ja pikkiksiin meiltä. Kts. baer.com. Mainitse tilausvaiheessa salasana "Nettix" ja saat 50,- alennuksen jarrusarjasta!!!

  USA-autoihin palvelut, osat ja moottorit

  Maahantuomme USAsta huippumerkit: Trick Flow, Scat, BAER, Auto Custom Carpets, Hughes, Currie, Pertronix, CVF Racing, Schneider Racing Cams, Maximum Motorsports, Chris Alston's Chassis Works, TCP, JBA, TTI Exhaust, Spintech Mufflers, ym ym. Luotettavat säännölliset lentokuljetukset ja myös konttikuljetukset (autot ja isommat/painavammat osat). Toimitamme normaalit huolto-osat USA-autoihin ja myös laadukkaat osat autojen paranteluun alustaan, jarruihin, moottoriin, koriin, sisustaan yms.

  Suoritamme USA-autoihin huoltoja, korjauksia ja osien asennuksia. Suurimpaan osaan myymistämme osista voimme tarjota asennuspalvelun.

  Moottorit USA-autoihin!

  Perussäätöjä ja korjauksia, ja myös täydelliset avaimet käteen -moottoriprojektit. Moottorikoneistukset osaavien kumppanien kautta.

  Koodinluku

  Koodinlukulaitteistollamme voimme lukea vikakoodeja OBD-!- ja OBD-II -pohjaisista järjestelmistä. Onnistunut koodinluku toimipisteessämme 20,-. Tarvittaessa lähiseudulla myös käyntinä paikan päällä, jolloin matkakulut lisätään ja käynti veloitetaan tuntiveloitteisena.

  Moottorilohkojen sonic-testauspalvelu.

  Voimme mitata moottorilohkosi sylinteriseinämien paksuudet ultraäänimittauslaitteella.

  Autojen restaurointi- ja muutospalvelut.

  Haluaisitko teettää kokonaisen auton entisöinti/rakennusprojektin? Ota yhteyttä niin keskustelemma mahdollisuudesta lisää. Suoritamme myös autojen tekniikanvaihtoja / päivityksiä, esim. moottori + vaihteisto + perä. Ota yhteyttä ja autamme valitsemaan oikeat osat ja toteutamme projektin kustannusedullisella tavalla. Kumppaniverkostomme avulla voimme suorittaa myös korityöt, kolarikorjaukset, sisustan verhoilut (penkit), maalaukset jne isommat työt autoosi.

  Uutiset ja myynnissä mahdollisesti olevat autot löydät kotisivuiltamme! Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen sivustoomme. Löydät meidät nyt myös Facebookista! Tervetuloa asiakkaaksemme!!!

  Tuumacid Oy
  Pajakatu 2 A 1
  11130 Riihimäki

  Puhelin
  Matkapuhelin
  Anna sähköpostiisi lähetetty salasana alla olevaan kenttään.
  Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettivaraosa.com
  mobiililaitteissa