• Ohjeet

  Osallesi lisää näkyvyyttä, nosta se Nettivaraosan osaston 'Kypärät' yläosaan

  Nyt saat oman osailmoituksesi Nettivaraosan osaston Kypärät yläosaan.

  Maksa toimenpide verkkopankkimaksulla.

  Kirjaudu sisään ja klikkaa Varaosaikkunan linkkiä "Osta tästä". Voit valita ilmoituksesi ja korostusten määrän suoraan pudotusvalikoista. Jos sinulla on useita ilmoituksia palvelussa, voit tehdä korostuksen valitsemalla useita kohteita Omat ilmoitukset -listalta. Voit myös nostaa ilman sisäänkirjautumista klikkaamalla Osta tästä -linkistä ja vahvistamalla ensin haluamasi ilmoituksen ID ja nostojen määrä antamalle ne niille varattuihin kenttiin.

  TAI

  Lähetä tekstiviesti

  Npc 38C 110011 numeroon 16303 (Huom. 110011 on esimerkki-ID)

  jossa numero 110011 tarkoittaa nettivaraosan osaID:tä ja 38C määrittää mille osastolle osasi menee joten ole tarkkana. 38C vie autosi osastolle Kypärät.

  Nostot menevät jonoon ja ilmoitus näkyy vähintään 2 tuntia osaston Kypärät yläosassa.

  Osasi sijoitetaan osaston Kypärät yläosaan ja siitä näkyy kuva, merkki, malli ja hinta. Kuvasta ja merkki&malli-tekstistä klikkaamalla aukeaa sivu jolla on täydet tiedot ja kaikki kuvat autostasi. Kuvien yläpuolella näet jonossa olevien osien määrän. Tästä tiedät milloin oma ilmoituksesi on tulossa näkyviin. Kukin ilmoitus näkyy vähintään 2 tuntia ja vaihto tapahtuu tasatunnein kuitenkin niin että 24:00 .. 08:00 välisenä aikana osat eivät vaihdu. Mikäli uusia osia ei ole jonossa vanhat ilmoitukset säilyvät näkyvissä. Vanhin putoaa ensimmäisenä pois.

  Varmistaaksemme kuvien selkeyden, pidätämme oikeuden poistaa manipuloidut kuvat kuvanostoista.

  Palvelu maksaa 3,00 euroa ja se veloitetaan tai puhelinlaskussasi.

  Palvelu toimii ainoastaan seuraavien operaattorien liittymillä: Telia, DNA, Elisa, Saunalahti, Tele Finland, GoMobile, Aina, Kolumbus.

  Tekstiviestipalvelu on toteutettu yhteistyössä Gameleo Systems Oy:n kanssa http://www.gameleo.fi.
  Tukiasioissa ota yhteys palautelomakkeella ylläpitoon.

  Maksupalvelutarjoaja (verkkopankkimaksut)

  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä seuraavien suomalaisten pankkien Aktia, Säästöpankki, POP, S-Pankki, Lähiatapiola, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken osalta ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

  Haluatko saada varaosallesi lisää näkyvyyttä?
  Nosta varaosasi osaston 'Kypärät' yläosaan ja se huomataan...
  Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettivaraosa.com
  mobiililaitteissa