• Ohjeet

  Lisää ilmoituksesi näkyvyyttä, nosta se etusivulle!

  Nyt saat oman ilmoituksesi Nettivaraosan kotisivulle.

  Maksa toimenpide verkkopankkimaksulla.

  Kirjaudu sisään ja klikkaa Varaosaikkunan linkkiä "Osta tästä". Voit valita ilmoituksesi ja korostusten määrän suoraan pudotusvalikoista. Jos sinulla on useita ilmoituksia palvelussa, voit tehdä korostuksen valitsemalla useita kohteita Omat ilmoitukset -listalta. Voit myös nostaa ilman sisäänkirjautumista klikkaamalla Osta tästä -linkistä ja vahvistamalla ensin haluamasi ilmoituksen ID ja nostojen määrä antamalle ne niille varattuihin kenttiin.

  TAI

  Lähetä tekstiviesti

  Npe 110011 numeroon 16303 (Huom. 110011 on esimerkki-ID)

  Yhden noston hinta on 4e ja se veloitetaan puhelinlaskussasi.

  Nostopaketti 5kpl, hinta 20e

  Voit nostaa ilmoituksen 5 kertaa lähettämällä yhden tekstiviestin

  Npp 110011 numeroon 16303 (Huom. 5 kpl nostoja, hinta 20e. 110011 on esimerkki-ID)

  jossa numero 110011 tarkoittaa osan OsaID:tä. Viestit menevät jonoon ja ilmoitus näkyy vähintään tunnin verran etusivulla ja 30 viimeisintä -sivulla.
   
  Noston hinta on 20e ja se veloitetaan puhelinlaskussasi.

  Ilmoituksestasi näkyy kuva, osan tiedot ja hinta. Kuvasta ja tiedoista klikkaamalla aukeaa sivu jolla on täydet tiedot ja kaikki kuvat osastasi. Kukin ilmoitus näkyy tunnin ja vaihto tapahtuu tasatunnein kuitenkin niin että 24:00 .. 08:00 välisenä aikana ilmoitukset eivät vaihdu. Mikäli uutta ilmoitusta ei ole jonossa vanha ilmoitus säilyy näkyvissä.
   
  Etusivun kuvaikkunassa saa olla vain ilmoituksia, joissa myydään pelkästään pääkuvassa olevaa tuotetta tai useampaa samanlaista. Ilmoituksen pääkuvana eli ensimmäisenä kuvana tulee olla kuva myytävästä tuotteesta ja kuva ei saa olla manipuloitu. Nettix-markkinapaikoissa saa myydä vain yhtä tuotetta per ilmoitus. Kun haluat mainostaa tuotteitasi etusivun kuvanostoissa, ota yhteyttä myyntiimme .

  Poistamme sääntöjä rikkovat ilmoitukset etusivulta. Jatkuvat sääntörikkeet johtavat mainosmahdollisuuden loppumiseen kokonaisuudessaan.

  Tekstiviestipalvelu toimii ainoastaan seuraavien operaattorien liittymillä: Telia, DNA, Elisa, Saunalahti, Tele Finland, GoMobile, Aina, Kolumbus.

  Tekstiviestipalvelu on toteutettu yhteistyössä Gameleo Systems Oy:n kanssa http://www.gameleo.fi.

  Tukiasioissa ota yhteys palautelomakkeella ylläpitoon.

  Palvelulla ei ole peruutusoikeutta.

  Maksupalvelutarjoaja (verkkopankkimaksut)

  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä seuraavien suomalaisten pankkien Aktia, Säästöpankki, POP, S-Pankki, Lähiatapiola, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken osalta ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

  Haluatko saada osallesi etusivun näkyvyyttä?
  Nosta ilmoituksesi etusivun yläosaan ja se huomataan...
  Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettivaraosa.com
  mobiililaitteissa